Byggnation & Renoveringar

Nybyggnation, till- och ombyggnad

På ARKIBYGG erbjuder vi privatpersoner, kommersiella företag, restauranger och offentlig sektor en totalentreprenad med all kompetens inom bygg och renovering under ett och samma tak.

Vi arbetar alltid tätt tillsammans med dig som kund för att få en så god uppfattning om projektets form och omfattning för att kunna ta fram den bästa lösningen baserad på dina behov.

Några av våra tjänster

Markarbete

Vi erbjuder dig som privatperson eller företag hantverkare som utför alla typer av markarbete såsom grävarbete, asfaltering, plattläggning och dränering. Grävningen kan gälla till exempel arbete för vatten, el och avlopp eller förberedande för en husgrund.

 

Husgrund & betongplatta

Det viktigaste i ett husbygge är grunden som sätter ribban för resten av byggnationen.

Oavsett om det gäller ett attefallshus, garage eller ett hus hjälper vi er lägga grunden till ert hem

Snickeri- och byggarbete

Vi erbjuder dig som privatperson, eller företag, hantverkare som utför alla typer av bygguppdrag för både inomhus och utomhus miljöer. Som kund hos oss är det viktigt att du får vara delaktig under hela byggprocessen för att känna er trygga om projektets gång. Vi utför allt arbete som rör lokaler från små till stora hus. Tjänsterna inkluderar allt från golv, väggar, tak, elsystem, snickararbete och mycket mer. Tillsammans med era behov och detaljer kommer våra hantverkare jobba mot ert önskade resultat.

Renovering

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av renoveringsarbeten där kundens förväntningar och önskemål alltid står i centrum.

Badrum: Vi utför alla slags bad- och våtrumsrenoveringar. Stambyten, plattsättning, snickeri och elektriska installationer utförs enbart av certifierad personal.

Kök: Vi installerar nyproducerade kök och renoverar befintliga kök. Vi erbjuder även kakling och måleri, snickeri, VVS och elinstallationer. Önskas en unik design eller platsbyggda lösningar är vi rätt företag att anlita.   

Avväxling av bärande vägg

En bärande vägg är ett strukturelement i varje byggnad. Den hjälper till att bära husets vikt grundkonstruktionen som finns undermarken. Den används även för att balansera vikten. Vid installation eller byten av bärande väggar görs det av experter som utför arbetet strukturellt. Vi på ARKIBYGG är förberedda med att utföra installationer och utbyten av bärande väggar för små och stora hus.

Golvläggning

Vi har ett brett utbud av golvmaterial till exempel klinker, trägolv, vinyl. 

Vi utför även golvrenoveringar och reparationer. Har ni andra behov tillgodoser vi självklart dessa.

Fönster och dörrbyte

Vi beställer, levererar, byter och installerar alla slags fönster och dörrar på ett professionellt och säkert sätt.

Rörinstallation 

Från kök, badrum, tvättstugor till värmerörinstallationer. Våra arbetare säkrar ett installationssystem med användbarhet och säkerhet. Vårt tjänster inom rörinstallationer inkluderar reparationer av gamla rör, service.

Elinstallationer

Våra elektriker installerar belysning inomhus, utomhus, omkopplingar för gamla elledningar, kompletteringar, omtrådning och felsökning av kopplingar och maskiner.

Terrass & altaner

Vi lägger alltid stor vikt vid val av material för ett hållbart och säkert utomhusgolv som ska hålla för väder och vind under många år. Våra lösningsorienterade och skickliga hantverkare ser till att din dröm blir verklighet.

Fasadarbeten

Vi utför allt arbete som rör fasader;  målning, putsning,  tilläggsisolering och  putsning av tegelfasad. Från små sommartorp till stora hyreskomplex. 

Boka en tid med oss så får vi höra mer om era planer och hur vi kan tillgodose era behov.

Vill du ha hjälp med hur du ska gå tillväga för att söka bygglov kan du alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Vårt nya utbud för byggnationer ser du på: ARKIVILLA