Byggnation & Renoveringar

Info@arkibygg.se

013-15 10 00

Nybyggnation, till- och ombyggnad

På ARKIBYGG erbjuder vi privatpersoner, kommersiella företag, restauranger och offentlig sektor en totalentreprenad med all kompetens inom bygg och renovering under ett och samma tak.

Vi arbetar alltid tätt tillsammans med dig som kund för att få en så god uppfattning om projektets form och omfattning för att kunna ta fram den bästa lösningen baserad på dina behov.

Tjänster

Markarbete

Markarbeten för både privatpersoner och företag på vår verksamhet. Våra skickliga hantverkare utför olika typer av grävarbeten, såsom plattläggning och dränering. Vi kan även utföra grävning för att förbereda inför husgrund.

Husgrund 

Det är viktigt del av husbygge är grunden som sätter ribban för resten av byggnationen.

När det kommer till husbygge är en stark och säker grund avgörande för att skapa ett hållbart och stabilt hem. Oavsett om det gäller ett attefallshus, garage eller ett större hus är grunden något som bör tas på allvar.

Vi är experter på att lägga grunden till ditt hem och kan hjälpa dig med alla olika typer av grundläggning som platta på mark, torpargrund och krypgrund.

Snickeri- och byggarbete

Vi erbjuder dig som privatperson, eller företag, hantverkare som utför alla typer av bygguppdrag för både inomhus och utomhus miljöer. Som kund hos oss är det viktigt att du får vara delaktig under hela byggprocessen för att känna er trygga om projektets gång. Vi utför allt arbete som rör lokaler från små till stora hus. Tjänsterna inkluderar allt från golv, väggar, tak, elsystem, snickararbete och mycket mer. Tillsammans med era behov och detaljer kommer våra hantverkare jobba mot ert önskade resultat.

Renovering

Vi har erfarenhet av alla typer av renoveringar, från mindre uppfräschningar till omfattande ombyggnationer. Vi har även kunskap och erfarenhet av att renovera äldre hus och byggnader, och vet hur viktigt det är att bevara deras karaktär och stil samtidigt som de moderniseras.

Badrumsrenovering: Vi utför alla slags bad- och våtrumsrenoveringar. Stambyten, plattsättning, snickeri och elektriska installationer utförs enbart av certifierad personal.

Köksrenovering : Vi installerar nyproducerade kök och renoverar befintliga kök. Vi erbjuder även kakling och måleri, snickeri, VVS och elinstallationer. Önskas en unik design eller platsbyggda lösningar är vi rätt företag att anlita.   

Avväxling av bärande vägg

En bärande vägg är ett strukturelement i varje byggnad. Den hjälper till att bära husets vikt grundkonstruktionen som finns undermarken. Den används även för att balansera vikten. Vid installation eller byten av bärande väggar görs det av experter som utför arbetet strukturellt. Vi på ARKIBYGG är förberedda med att utföra installationer och utbyten av bärande väggar för små och stora hus.

Golvläggning

Vi tillhandahåller och utför de flesta golvarbeten på vår verksamhet. Vi har ett omfattande sortiment av golvmaterial, såsom kakel, trä och vinyl, tillgängliga för våra kunder.

Utöver detta utför vi även golvrenoveringar och reparationer. Om du har andra behov så kan vi självklart också tillgodose dem.

 

Fönster och dörrbyte

På vår firma kan du känna dig trygg när det gäller beställning, leverans, byte och installation av fönster och dörrar. Vi tar hand om allt på ett professionellt och säkert sätt så att du kan känna dig helt lugn och nöjd med ditt val. Våra erfarna och kunniga hantverkare kommer att se till att ditt nya fönster eller din nya dörr installeras på bästa möjliga sätt, för att säkerställa att det håller i många år framöver.

Rörinstallation 

Vi erbjuder tjänster inom rörinstallationer för allt från kök, badrum och tvättstugor till värmerörinstallationer. Våra erfarna arbetare ser till att installationssystemet är både användarvänligt och säkert, så att du kan lita på att allt fungerar som det ska.

Vårt utbud av tjänster inom rörinstallationer inkluderar även reparation av gamla rör och service, så att du kan vara säker på att allt fungerar optimalt och problemfritt. Låt oss hjälpa dig att ta hand om dina rörinstallationer på ett professionellt och pålitligt sätt.

Elinstallationer

Hos oss kan du lita på att våra elektriker har den erfarenhet och kompetens som krävs för att genomföra alla typer av elarbeten på ett säkert och effektivt sätt. Vi utför installationer av belysning både inomhus och utomhus, samt omkopplingar för äldre elledningar, kompletteringar, omtrådning och felsökning av kopplingar.

Vi är certifierade och har lång erfarenhet av att utföra högkvalitativa elarbeten som uppfyller våra kunders behov och krav. Hos oss kan du lita på att du får en professionell och pålitlig service som gör att du kan känna dig trygg och nöjd med resultatet.

Terrass & altaner

Vi lägger alltid stor vikt vid valet av material när det gäller utomhusgolv, för att säkerställa att det blir hållbart och säkert för väder och vind under många år. Våra hantverkare är lösningsorienterade och skickliga, och de kommer att se till att din dröm om ett vackert och funktionellt utomhusgolv blir verklighet.

Vi har erfarenhet och kunskap för att ta hand om alla typer av utomhusgolv, oavsett om det handlar om sten, trä eller något annat material. Vi strävar alltid efter att erbjuda högsta kvalitet och en hållbar lösning som passar just dina behov och önskemål.

Fasadarbeten

Vi utför en rad olika arbeten när det gäller träfasader, målning, putsning, tilläggsisolering och putsning av tegelfasad. Vårt team av erfarna hantverkare kan hantera projekt av alla storlekar, från små sommartorp till stora hyreskomplex.

Vi lägger stor vikt vid att arbetet utförs på ett noggrant och professionellt sätt, för att säkerställa att resultatet blir både vackert och hållbart. Oavsett om det handlar om en mindre putsning eller en större renovering av en fasad, kan du lita på oss för att leverera högsta kvalitet och en pålitlig service. Låt oss hjälpa dig att ta hand om din fasad på ett professionellt och effektivt sätt.

 

Boka en tid med oss så får vi höra mer om era planer och hur vi kan tillgodose era behov.

Vill du ha hjälp med hur du ska gå tillväga för att söka Bygglov kan du alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Vårt nya utbud för byggnationer ser du på: Husmoduler