Byggnation & Renoveringar

På ARKIGROUP erbjuder vi privatpersoner, kommersiella företag, restauranger och offentlig sektor en totalentreprenad med all kompetens inom bygg och renovering under ett och samma tak.
Vi arbetar alltid tätt tillsammans med dig som kund för att få en så god uppfattning om projektets form och omfattning för att kunna ta fram den bästa lösningen baserad på dina behov.

Några av våra tjänster

Nybyggnation till- och ombyggnad

Vi genomför alla typer av bygguppdrag för inomhus och utomhusmiljöer. Våra tjänster inkluderar golv, väggar, tak, elsystem, VVS, snickeriarbete och mycket mer.

Renovering

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av renoveringsarbeten där kundens förväntningar och önskemål alltid står i centrum.

Fönster och dörrbyten

Vi beställer, levererar, byter och installerar alla slags fönster och dörrar på ett professionellt och säkert sätt.

Köksrenoveringar

 Vi installerar nyproducerade kök och renoverar befintliga kök, sätter kakel och måleri, snickeri, rörmokeri och elinstallationer ingår även det i vår profession. Önskas unika design eller platsbyggda lösningar är vi rätt företag att anlita.

Badrumsrenoveringar

Vi utför alla slags bad- och våtrumsrenoveringar. Stambyten, plattsättning, snickeri och elektriska installationer utförs enbart av certifierad personal.

Golvläggning

Vi har ett brett utbud av golvläggningar till exempel klinker, trägolv, plast/gummi mattor, golvslipning men även golvrenoveringar och reparationer. Har ni andra behov tillgodoser vi självklart dessa.

Elinstallationer

Våra elektriker installerar belysning inomhus, utomhus, omkopplingar för gamla elledningar, kompletteringar, omtrådning och felsökning av kopplingar och maskiner.

VVS – montörer

Fasadarbeten

Vi utför allt arbete som rör fasader; tvättning, målning, putsning, murning, tilläggsisolering och putsning av tegelfasad. Från små sommartorp till stora hyreskomplex.

Målning & tapetsering

Vi utför alla slags uppdrag beträffande renovering av ytskikt inomhus såsom tapetsering och målning av väggar, tak, lister och andra snickerier på ett korrekt utfört underarbete.

Boka en tid med oss så får vi höra mer om era planer och hur vi kan tillgodose era behov.

» Vill du ha hjälp med hur du ska gå tillväga för att söka bygglov eller arkitekt kan du alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig.

Tornby,
Kolfallsgatan 17,
582 73 Linköping

info@arkigroup.se

Tel  013 15 10 00

 

 

Org.nr: 559237-6577